Сила молитви

Якось напередодні 9 травня я дивилася телепередачу про фронтовиків. Один з них розповів про те, що пройшов усю війну і жодна куля не зачепила його, бо мама дала йому в дорогу молитву «Живий в помощи». З цією молитвою він пройшов усю війну. У чудодійній силі цієї молитви у мене була можливість переконатися.

Одного разу я поїхала в гості до племінника в місто Корсунь-Шевченківське. На залізничному вокзалі вирішила перейти колію, на якій стояв товарний потяг. Одна жінка сказала, що він ще довго тут стоятиме. Тому я вирішила швидко пролізти попід вагонами.

Тільки я нагнулася і моя нога ступила на колію, колеса покотилися і я залишилася під вагонами. І тут я згадала про Молитву і почала її промовляти. Вже не пам’ятаю як, але та жінка зуміла мене витягти з-під поїзда. Я знаю, що мене врятувала молитва «Живий в помощи». Де б я не була, зі мною завжди ця чудодіюча молитва.

34. Сила молитви. Записано в селі Матусів Шполянського району від Карлаш Катерини Григорівни (1936) 2008 року.