Зачаровані дівчата

Колись давно жив собі бідний чоловік з трьома дочками. А дочки його були красиві, що ні в казці сказати, ні пером описати.

От якось прийшов у їхнє село злий чаклун Тур. Як побачив він наймолодшу дівчину, батькову дочку, так і захотів оженитися на ній. А вона ну ніяк...

От розсердився Тур і перетворив дівчину і її сестер на квіток. А звільнити їх могли тільки ті, хто покохає кожну з них. У другому королівстві жили три кравці. І як тільки вони взнали про сестер-квіток, то одразу поспішили їх визволяти. Коли чари було знято, хлопці одружилися з дівчатами. А злий чаклун Тур луснув від заздрощів.

130 (5170а). Зачаровані дівчата. СУС —. Записано 2008 року. Чорна Надія Олексіївна (1949). Черкаська область, Жашківський район, Жашків